Стаи и цени За Нас Заведения НОВА ГОДИНА Плаж Акватека Резервации Контакти
Механа Ресторант Градина Лоби бар

      Заведения в Комплекс "Девети километър":

  • Механа
  • Ресторант
  • Градина
  • Бар "Фрегата"
  • Лоби Бар

МЕХАНАТА
Повече информация
      МЕХАНАТА е най-новото заведение в „9-и километър”. Обзавеждането и декорацията на МЕХАНАТА са изцяло в битов стил. Автентичната атмосфера в МЕХАНАТА се допълва от етнографска колекция с над 200 предмета. Българският бит и култура характеризират както менюто, така и веселбата в МЕХАНАТА. МЕХАНАТА е запазеното място за чревоугодници и веселяци, които ценят битовия уют. Тя е и колоритна кулинарна спирка за туристи. МЕХАНАТА предлага богато национално меню.

Ресторант
Повече информация
      Климатизираната зала на ресторант „9-и километър” с 200 места е изключително подходяща за фамилни, фирмени и сватбени тържества. От сряда до събота оркестър и балет вдигат градуса на настроението. Често в ресторант „9-и километър” гастролират попфолк звезди.

Градина
Повече информация
      Комплекс „9-и километър” разполага и с прохладна лятна градина с 300 места и барбекю. От ресторанта атракциите се пренасят и в градината. Така до първи петли…

Бар "Фрегата"
Повече информация
      Живописната „Фрегата” е акостирала между двата басейна на Акватеката. Всяка лятна вечер – от 20.30 часа до зори – DJ поддържа купона и Акватеката се превръща в уникална мокра дискотека.

Лоби Бар
Повече информация
      Лоби барът в мотел „9-и километър” има 20 места. Сред изискана и уютна обстановка, при гарантирана дискретност, можете да проведете вашата лична или бизнес среща. Заведението работи нонстоп.

Тел.: +359 32 654 000; факс: +359 32 643 403, e-mail:info@leipzig.bg
Адрес: Пловдив 4002, Бул. “Руски” 70            Web design Balkansys
eXTReMe Tracker
.